Kedves Arendelle-i Ifjú!

Ezúton is szeretnénk gratulálni, hogy felvételt nyertél Arendelle egyik neves gimnáziumába! A megpróbáltatásoknak azonban még nincs vége!

A gonosz Hans visszatért városunkba, hogy bosszút álljon, és átvegye az uralmat országunk felett. Ezt nem hagyhatjuk! Hans katonákat toborzott, lassan már senkiben sem bízhatunk! Azonban hárman kevesek vagyunk a Hans elleni küzdelemhez. Csatlakozz, szükségünk van rád!

Seregünket csapatokba rendeztük, csoportvezetőid felkeresnek majd, és segítségükkel kezdetét veszi a felkészülés a harcra. Az első kiképzés dátuma május 27.

Számítunk a segítségedre:

Elsa, Anna, Kristoff

Kedves Szülők!

Először is szeretnénk gratulálni gyermeke sikeres felvételijéhez! A minden évben megrendezendő hagyományos Kisnull tábor megszervezése idén a mi feladatunk. Célunk, hogy a diákok még az iskolakezdés előtt megismerkedjenek egymással a két kirándulás, és a három napos tábor alatt, egy kellemes osztályközösséget kialakítva. A kis „nulladikosok” minden évben csodás élményekkel térnek haza a táborból, ahol a játékok egy bizonyos keretmese köré épülnek. Az idei keretmese a Walt Disney-féle Jégvarázs történetén alapszik. Reméljük, a mi táborunk is olyan sikeres lesz, mint az elmúlt években volt.

Tudnivalók

1.Kirándulás

Időpont: 2017.05.27.(szombat) 9 órakor

Találkozó: Clark Ádám tér, 0 kilométerkőnél

Visszaérkezés: Szent Gellért tér kb. 18:30

2.Kirándulás

Időpont: 2017.06.17.(szombat) 9 órakor

Találkozó: Városmajor, Nyúl utca

Úti cél: Hűvösvölgy (BKV vonaljegy szükséges)

Visszaérkezés: Városmajor, kb. 18:30

Rossz idő esetén is megtartjuk az összes tervezett programot, úti célunkat módosítva az iskolában játszunk majd. Tehát rossz idő miatt senki ne maradjon otthon!

Látogatás: Még a kirándulások előtt felkeresik a csoportvezetők a kis nulladikosokat, nyugodtan lehet hívni őket is, és minket is, ha bármilyen kérdés akadna.


Tábor

Időpont: 2017. augusztus 21-23.

Úti cél: Pusztamarót

Teljes költség: 16000 Ft. (Befizetés: beiratkozáskor.)


A táborról szóló tájékoztatást a nyár folyamán még részletezzük, illetve kérdéseikkel a csoportvezetőket is bátran kereshetik.

Mindenképpen érdemes eljönni mind a kirándulásokra, mind a táborba, hiszen a szórakozás mellett a diákok még a tanévkezdés előtt megismerhetik leendő osztálytársaikat és tanáraikat.

Elérhetőségeink:

Őry Virág
06-20/398-8655

Vas Miklós
06-30/634-2529

Drigán Katalin
06-20/316-7892


kisnull@gmail.com