Kedves Arendelle-i Ifjú!

Nagy örömünkre szolgált, hogy csatlakoztál a csapatunkhoz, és felajánlottad segítségedet a Hans elleni harchoz. Az első kirándulás során, megpróbáltunk megtalálni egy térképet, aminek segítségével megkereshettük Hanst. Arrandelle helytartójának jó tanácsaival indultunk el a térképért, azonban kiderült, hogy a helytartó becsapott minket, és gyáván átállt Hans oldalára. A kirándulás végén elvesztettük a térképet, de eljtettünk egy túszt a helytartó emberei közül, akit ki is hallgatunk a második kirándulásra.

A túsz szavaiból kiderült, hogy Hans keres valamit, amit ellenünk akar felhasználni, és ezért kellett neki a helytartó térképe. Mi is megtudtuk, hogy hova tart Hans, ezért gyorsan elindultunk, hogy előbb érjünk oda a gyáva hercegnél. A csapatok épségben felértek, sőt szövetségeseket is szereztek, a katonák személyében. A hideg idő ellenére kitartottatok, így szervezetten álltunk ki Hans ellen, mikor megérkezett. Hans megszerezte Elza bilincsét, hogy Elsa ne tudja használni ellene az erejét, de mind ezt feleslegesen, mert Elza nem használja emberek ellen rosszra az erejét. Hans megijedt, így el kellett menekülnie, és egy számháború után úgy döntöttük, hogy augusztusig várunk, és felkészülünk a végső harcra.

Lassan közeledik a tábor ideje, így Te is kezdj el erőt gyűjteni, hogy legyőzzük Hanst. Augusztus 21-én találkozunk, számítunk Rád!

Elsa, Anna, Kristoff

Kedves Szülők!

Reméljük, felhőtlenül telik a nyár és gyermekük is élvezi a szünetet, azonban közeledik a szünidő megkoronázása, a várva-várt KisNull tábor!

Időpont: 2017. augusztus 21-23. (hétfő-szerda)

Úti cél: Pusztamarót (Bajna mellett)

Találkozó: Augusztus 21, hétfő, 8:00, Bp, III. ker. Flórián tér, romok

Visszaérkezés: Augusztus 23, szerda, 18:00, Bp, III. ker. Flórián tér, romok

Ha bármi kérdésük lenne a táborral kapcsolatban, nyugodtan keressék a csoportvezetőket, vagy bennünket, addig is további szép nyarat.

KisEB2017

Tudnivalók

Az első nap vacsorától teljes az ellátás.

Az első napi ebédet hozni kell, közösen svédasztalt készítünk, ehhez kellenek hozzávalók. A csoportvezetők erről mindenkit részletesen tájékoztatnak.

Kérjük, ha gyermekének ételallergiája van, azt jelezzék a csoportvezetőinek vagy nekünk.

Szükséges hozni:

Elérhetőségeink:

Őry Virág
06-20/398-8655

Vas Miklós
06-30/634-2529

Drigán Katalin
06-20/316-7892


kisnull@gmail.com