Kedves Auradoni Lakos!

Az első kiképzésen Ben herceg lakomát rendezett minden auradoni lakos számára. A kimentett gyerekek sikeresen beilleszkedtek, de Uma társa, Harry is köztük volt, amire nem számítottunk. Harry ellopta Mal varázskönyvét és elrabolta Ben herceget.

A második alkalommal elmentünk az Elveszettek Szigetére, hogy Ben-t kiszabadítsuk és visszaszerezzük a varázskönyvet. Egy okos csellel sikerült véghezvinni a cserét, a varázspálca tökéletes mását adtuk oda nekik, amivel nem mennek semmire. Végül elmenekültek, de pár oldalt a varázskönyvből kitéptek, ezért még mindig fenyegetést jelentenek.

Augusztusban megújult erővel ismét utánuk megyünk, és végleg leszámolunk Umával, Harryvel és gonosz csapatukkal.

A nyáron pihenjetek, hogy mire eljön a megfelelő pillanat minden erőnket bevethessük! Számítunk a segítségetekre!

Evie, Mal, Carlos


Kedves Szülők!

Először is szeretnénk gratulálni gyermeke sikeres felvételijéhez! A minden évben megrendezendő hagyományos KisNull Tábor szervezése idén a mi feladatunk. A célunk, hogy a diákok még az iskolakezdés előtt megismerjék egymást egy három napos tábor, illetve az azt megelőző két kirándulás keretében. A kis „nulladikosok” rendszerint sok-sok élménnyel gazdagodva térnek haza a táborból, ahol a játékok egy bizonyos keretmesére épülnek. Idén az Utódok 2 című filmet vettük alapul. Reméljük, a mi táborunk is olyan sikeres lesz, mint az elmúlt években volt.


Rossz idő esetén is megtartjuk az összes tervezett programot. Úti célunkat módosítva az iskolában játszunk majd. Tehát rossz idő miatt senki ne maradjon otthon!


Tábor:

Időpont: 2018. augusztus 21-23.

Úti cél: Mátrafüred, Sástó ( www.matratabor.hu)

Táborköltség: 18000 Ft (a beiratkozáskor fizetendő)

Ha bármi kérdésük lenne a táborral kapcsolatban, nyugodtan keressék a csoportvezetőket, vagy bennünket!

KisEB2018


Tudnivalók

A gyerekek a kirándulásokra hozzanak magukkal:


Elérhetőségeink:

Molnár Vanda
(Mal)
06-20/403-4063

Gáll Péter
(Carlos)
06-20/285-2467

Hülvely Alina
(Evie)
06-30/899-4435


kisnull@gmail.com