Júniusiak egymás között
 
Szenzációs születésnapi akció a gänserndorfi Szafariparkban!
 
 

Június 8-án ünnepli 27. születésnapját a népszerű osztrák Szafari- és Kalandpark.
Ez alkalomból kedves meglepetést készítettek elő mindazok számára, akiket júniusban hozott a gólya …
A fantasztikus kedvezmények “kalkulálásánál” az egyéni, személyautós vendégekre vonatkozó árból indultak ki a gänserndorfiak. Ebben a kategóriában a felnőttek 193, a gyermekek ( 3-15 éves korig) 130 schillinget fizetnek a mindent magába foglaló belépőjegyért.
És most jön a születésnapi varázslat!
A júniusi születésű vendégek egész hónapban a fenti összegnek az 50%-áért léphetnek be a Szafari- és Kalandparkba, akár személyautóval, akár autóbuszos csoporttal érkeznek Gänserndorfba! ( A születésnapi akció más kedvezménnyel nem kombinálható, így például nem vonatkozik az eleve mesés árfekvésű óvodai-iskolai autóbuszos kirándulásokra!)

Bizony-bizony irigylésre méltóak az ikrek és a rák jegyében született látogatók, de a június 8-án született felnőttek és gyerekek különösen szerencsések:

Ők valamennyien teljesen ingyen léphetnek be a parkba!

A legnagyobb ünneplés azokra vár, akik a Szafariparkkal egy és ugyanazon a napon, 1972. június 8-án születtek Nekik sem kell fizetni a belépésért, ráadásul ebédre is vendégül látják őket a figyelmes gänserndorfiak!

A június 1-től 30-ig érvényes születésnapi kedvezményt azok vehetik igénybe, akik a Park pénztárában egy olyan fényképes igazolványt mutatnak fel, amely születésük dátumát is tartalmazza!

 
 
 
 Judith Meisel, M.A.
 PR-Igazgató
 
Vissza a Matematika Határok Nélkül honlapjára