Nagynull 2023
Zsiványok! Tájékoztató Programtervezet Elérhetőségek

A galaxis hatalmas veszélyben van! A Birodalom hatalma egyre nő, és kémeink értesülései szerint befejezték a Halálcsillag nevű szuperfegyver elkészítését. Mi vagyunk a galaxis szabad népeinek utolsó reménye! Véget kell vetnünk a Birodalom rémuralmának. Erre van is egy tervünk, azonban ahhoz, hogy ez sikeres legyen, a Te segítségedre is szükségünk van! Krennic igazgató minket már ismer, és számít az ellenállásunkra; Te azonban képes lennél meglepni őt.

De még mielőtt felvázolnánk a tervünk, szeretnénk neked bemutatkozni.

Az én nevem Jyn Erso. Édesapámat, Galent kiskoromban elfogták és arra kényszerítették, hogy a Birodalomnál mérnökként dolgozzon. Ezáltal Halálcsillag kifejlesztésében is segített, ami miatt a Lázadó Szövetség felkeresett engem is. Sose fogom elfelejteni azt, ahogy Krennic igazgató elhurcolta édesapám és megölte édesanyám; így nem nézhetem tétlenül a Birodalom hatalmának erősödését!

Én Cassian Andor százados vagyok, de nyugodtan szólíts Cassiannek. Évek óta dolgozom a lázadókkal, és bármit megtennék, hogy láthassam végre a napot, amikor a Birodalom megbukik. Hiszem, sőt tudom, hogy a segítségeddel elhozhatjuk ezt a napot az egész galaxis számára.

Az én nevem pedig Katie Sohan. Szüleimet Krennic igazgató 14 éves koromban elfogta, ezért megegyeztem vele, hogy szabadon engedi őket egy feltétellel: dolgoznom kell neki 18 éves koromig. Így, számos adatbázis feltörésében kénytelen voltam segíteni a Birodalomnak. Ennek ellenére négy év elteltével Krennic igazgató nem tartotta be az ígéretét, s megölte a szüleimet. Ennek következtében dezertáltam, és most bosszút szeretnék állni a Birodalmon. Bodhi Rook - szintén dezertőr - vadászpilótán keresztül csatlakoztam Jyn és Cassian oldalán a Lázadó Szövetséghez.

Tudomásunk szerint Bodhi birtokában van egy fontos üzenet, melynek tartalmát meg kell velünk osztania. Ezért tervünk első lépése, hogy titokban találkozzunk vele a Jedha nevű bolygón. Ez előtt azonban fel fog keresni 4 idősebb lázadó Téged, ami után a többi lázadótársad is meg fogod ismerni!

Gyere az alábbi koordinátákra 2023. május 27-én, innen fogunk együtt tovább menni a találkozó helyszínére.

Koordináták: 47.54084119022998, 19.040031318809334 (Flórián téri római maradványok).

Az erő legyen veletek!

Üdvözlettel:

Jyn, Katie, Cassian

Kedves szülők!

Ezúton is szeretnénk gratulálni gyermekük sikeres berzsenyis felvételijéhez. Iskolánkban hosszú évek óta hagyomány, hogy az újonnan felvételt nyert diákoknak gólyatábort vagy, ahogy nálunk ezt nevezik NagyNull-tábort szervezünk. A tábor szervezői mi, diákok vagyunk, mi találjuk ki a kerettörténetet, így idén a diákok a ,,Zsivány Egyes” filmjének világába csöppenhetnek bele. A táborhoz két egynapos kirándulás is tartozik, melyek folyamán a frissen felvételt nyert diákok jobban megismerhetik egymást, és szeptemberben már összekovácsolódva kezdhetik a tanévet. Hamarosan fel fogják keresni Önöket a diákok csoportvezetői és tőlük további információkat fognak kapni!

Üdvözlettel: Köves Natália, Földesi Emma, Laczkó Márton

Első Kirándulás

  • Időpont: 2023. május 27.(szombat)
  • Helyszín: Pilisborosjenői egri vár
  • Találkozó: a Flórián téri római maradványoknál reggel 8-kor.
  • Kirándulás menete: a Flórián térről 218-as, 830-as és 821-es busszal indulnak el a csoportok különböző időpontokban Pilisborosjenőre.
  • Kirándulás vége: kb. 19 órakor érünk vissza ugyanúgy a Flórián térre (a csopvezeket keressék pontos időpontért, mert a buszok nem egyszerre érkeznek vissza!)
  • Amit hozzanak magukkal a gyermekek: csoppóló,koszolható ruha, zárt cipő, egész napra elegendő élelem és innivaló, szúnyog- és kullancsriasztó, naptej, sapka, esőkabát

Második Kirándulás

  • Időpont: 2023. június 11. (vasárnap)
  • Egyéb információkkal kapcsolatban kérjük keressék a csoportvezetőket!

Tábor

  • Időpont: 2022. augusztus 27-30.(vasárnap-szerda)
  • Helyszín: Csattogóvölgy(Kismaros)

Kérjük az alábbi nyilatkozatot feltétlen hozzák magukkal a gyerekek a táborba, kitöltve!

https://docs.google.com/document/d/1sl4_VVFyJAslHhcE9Lzw4j39immOs7wM/edit?usp=sharing&ouid=108601487147488250153&rtpof=true&sd=true


Ábri Attila Kojnok Lilla Merényi Márton
Földesi Emma
Jyn Erso
12.A
+36 30 963 4080
Laczkó Márton
Andor Cassian
12.A
+36 30 413 6771
Köves Nati
Katie Sohan
10.B
+36 20 369 0709