NAGYNULL 2020

Lázadók!

Kirándulások

Tábor

ElérhetőségekLázadók!

A látszólagos béke ellenére, egyikünk sincs biztonságban. Már jó ideje elnyomásban élünk Snow elnök uralma alatt. Ezt azonban nem tűrhetjük tovább, itt az ideje, hogy cselekedjünk és közös erővel győzedelmeskedjünk a Kapitólium felett. Igaz, hogy már sokan csatlakoz-tak hozzánk a 13. körzetben, de még mindig szükségünk van néhány erős és bátor lázadó-ra.
Rád is számítunk a harcban, hiszen ügyességed és tudásod nagy hasznunkra válna a küzd-elem során. Azonban van még mit tanulnod, ezért várunk téged a digitális felkészítésünkön, aminek pontos idejét majd csak később fogjuk közölni. Addig is ismerkedj meg társaiddal, készülj fel testileg és lelkileg és persze a legfontosabb, vigyázz magadra.

Csatlakozz a Poszátához!

Peeta Mellark, Katniss Everdeen és Gale HawthorneKedves Szülők!

Először is szeretnénk gratulálni gyermeke sikeres felvételijéhez! Mint minden évben, a Berzsenyi Dániel Gimnázium tanulóiként idén is megrendezzük a hagyományos gólyatáborunkat, a NagyNull Tábort, három tanár segítségével. A tábor célja, hogy a kilencediket jövőre megkezdő diákok már iskolakezdés előtt megismerjék egymást, a felsőbb éveseket, tanáraikat, és kellemes élményekkel kezdjék meg berzsenyis éveiket. A nyár végi tábort szokásosan két kirándulás előzi meg. A programok minden évben egy keretmese köré épülnek, mely idén az Éhezők viadala lesz. Már a kirándulások előtt érdemes a diákoknak a filmet megnézni, amelyben megismerkedhetnek a három főszereplővel: Katnissel, Peetával és Gallel, . A leendő kilencedikesek (nulladikosok) tagozat és nem szerint vegyes, 12 fős csoportokban vesznek majd részt a programokon. Ezeket a csoportokat négy felsőbb éves diák (csoportvezetők) fogja össze.


 

Információk a kirándulásokról:

 

ELSŐ KIRÁNDULÁS
Időpont: Június 13. 10:00

Szükséges eszközök: számítógép/okostelefon
(bővebb információt a csopvezektől fognak a gyerekek kapni)


MÁSODIK KIRÁNDULÁS

Időpont: Július 4.
Találkozó: 8:30 Nyúl utcai villamos megálló
Uticél: Hűvösvölgy

A gyermekek feltétlen hozzanak magukkal elegendő vizet, élelmet és kézfertőtlenítőt.  

Tudnivalók a táborról

Tisztelt Szülők!
A Nagynull tábor 2020. Augusztus 21-tól 24-ig lesz megtartva Balatonakalin.

Helyszín: Balatonakali Dörgicsei u. 29, 8243
A helyszínre közösen utazunk a Déli pályaudvarról.
Találkozó: Augusztus 21. 8:00, Déli pályaudvar
Érkezés: Augusztus 24. 19:30 körül, Déli pályaudvar

Kérjük, jelezzék a csoportvezetőknek vagy e-mailben a nagyeb2020@gmail.com e-mailcímen, ha gyermekük nem tud részt venni, vagy csak kevesebb napra tud eljönni a táborba!

Valamint kérjük, tájékoztassák a csoportvezetőket arról, ha gyermeküknek bármilyen allergiája, érzékenysége van (étel, gyógyszer, csípés), vagy ha sajátos étrendet igényel!

Első nap minden csoport magának biztosítja a vacsorát, erről a csoportvezetők részletesen tájékoztatják majd Önöket. Csoporton belül választanak egy ételt, majd beosztják egymás között, hogy ki mit hozzon (üdítő, papír tányér, alapanyagok). És ezt közösen készítik el, miután megérkeztünk a táborhelyre. Kérjük a gyerekek ebédre szendvicset hozzanak magukkal! Szombaton és vasárnap napi háromszori étkezést kapunk, hétfőn pedig ebéd az utolsó étkezés.
Mit érdemes hozni:
-Papucs
-Tornacipő
-Koszolható ruha
-Minimum 2 meleg pulcsi
-Melegítő
-rövidnadrág
-Pólók
-4 napra elég fehérnemű
-Fürdőruha, törölköző
-Esőkabát, dzseki
-Hálózsák és párna
-Tisztálkodási eszközök
-Naptej, szúnyog- és kullancsriasztó
-Első napra szendvicsek
-Kézfertőtlenítő!

Ha kérdésük merülne fel, nyugodtan érdeklődjenek a csoportvezetőknél, illetve a nagyeb2020@gmail.com e-mailcímen.


Elérhetőségek:

E-mail címünk:nagyeb2020@gmail.com

Brosig Márton Májer Anna Dormán Zsombor
[Peeta Mellark]
Brosig Márton
11.C
+36 70 293 9238
[Katniss Everdeen]
Májer Anna
10.D
+36 30 343 8279
[Gale Hawthorne]
Dormán Zsombor
11.B
+36 30 784 7377