Nagynull 2022
Kalandorok! Tájékoztató Programtervezet Elérhetőségek

Egy nagyon izgalmas, de annál veszélyesebb játékba csöppentünk. Szeretnénk minél hamarabb kijutni innen, de addig még egy hosszú, kiszámíthatatlan út áll előttünk. Még nem vagyunk tisztában minden játékszabállyal, azonban az már bizonyos, hogy az egyetlen esélyünk a kijutásra az az, ha megtörjük a Jumanji felett álló átkot. Ehhez az kell, hogy visszahelyezzük a zöld követ a Jaguár-szikla szemébe.

Ez a kő jelenleg a birtokunkban van, azonban Van Pelt professzor és csatlósai már a nyomunkban vannak, hogy visszaszerezzék tőlünk. Mi hárman kevesek vagyunk ellenségeinkkel szemben, ezért a Ti segítségeteket kérjük! Gyertek utánunk Jumanjiba, és vessünk véget Van Pelt rémuralmának mindörökre! Mentálisan már mindannyian rátermettnek bizonyultatok a feladatra, azonban sok mindent tanulnotok kell még ahhoz, hogy le tudjuk győzni a professzort!

Lépjetek be a játékba, és, ha minden jól megy, akkor május 28-án már meg is kezdhetjük a közös felkészülést és a harcot! Addig is négy-négy barátunk indul mindannyiótok felkeresésére, és kapcsolatba lépnek veletek, hogy segítsenek benneteket az úton!

Vigyázzatok magatokra! Reméljük, hamarosan találkozunk!

Üdvözlettel:

Ruby, Spencer, Alex

Kedves szülők!

Mindenekelőtt gratulálunk gyermekük sikeres felvételijéhez! Örömmel üdvözöljük őt a Berzsenyi Dániel Gimnázium diákjai körében! Mint minden évben, idén is megrendezzük az újonnan felvett berzsenyisek számára a hagyományos NagyNull tábort. A tábor célja, hogy a kilencediket ősszel megkezdő diákok már iskolakezdés előtt megismerjék egymást, a felsőbb éveseket, osztályfőnökeiket, és kellemes élményekkel induljanak berzsenyis éveiknek. A nyár végi tábort két kirándulás előzi meg. A programok minden évben egy keretmese köré épülnek. A leendő kilencedikesek (nulladikosok) tagozat és nem szerint vegyes, 12 fős csoportokban vesznek majd részt a programokon. Ezeket a csoportokat négy felsőbb éves csoportvezető (csopvez) fogja össze. Kérjük, hogy figyeljék a honlapot (Diákélet – NagyNull tábor), és a csopvezek jelzéseit!

Üdvözlettel: Leopold Rozvita, Tóth Ádám, Kiss Máté

Első Kirándulás

  • Időpont: 2022. május 29.
  • Helyszín: Hűvösvölgy

Második Kirándulás

  • Időpont: 2022. június 18.
  • Egyéb információkkal kapcsolatban kérjük keressék a csoportvezetőket!

Tábor

  • Időpont: 2022. augusztus 22-25.
  • Helyszín: Verőce, Csattogó-völgy

Kérjük az alábbi nyilatkozatot feltétlen hozzák magukkal a gyerekek a táborba, kitöltve!

https://docs.google.com/document/d/1sl4_VVFyJAslHhcE9Lzw4j39immOs7wM/edit?usp=sharing&ouid=108601487147488250153&rtpof=true&sd=true


Ábri Attila Kojnok Lilla Merényi Márton
Tóth Ádám
Alex
11.D
+36 30 481 4788
Leopold Rozvita
Ruby
12.C
+36 20 558 4677
Kiss Máté
Spencer
11.C
+36 20 488 2696